Antenniasennukset

Toimintatapamme

Teemme asennustöitä suoraan kuluttajille mutta myös yrityksille sekä alihankintana sähköalan yrityksille palveluumme luottavat muun muassa seuraavat yhteistyökumppanit YLE, Digita, DNA, Canal Digital, Viasat, Infocare, pelika.net Oy ja Stora Enso. Käytämme asennustöissä uusia ja moderneja mittalaitteita sekä laadukkaita työkaluja, joilla varmistamme työn sujuvuuden aikaa haaskamatta. Lisäksi koulutamme itseämme jatkuvasti, jotta asiakkaammehyötyisivät viimeisimmästä tietotaidosta. Vastaamme arjen pieniin haasteisiin sekä vaativiin projekteihin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Antenniasennukset

Palveluihimme kuuluvat:

 • pientalot/yhteisantennijärjestelmät
 • harava-antenniasennukset
 • satelliittiasennukset
 • 3G/4G-antennit
 • matkapuhelinverkon kuuluvuuden parantaminen sisätiloissa

 

Sähköurakointi

Olemme Setin hyväksymä AT-urakoitsija ja Tukesin hyväksymä S3-sähköurakoitsija.

 

Haja-asutusalueen ratkaisut

Jos kännykkä ei kuulu, tv-kuva pätkii ja netti tökkii taajaman ulkopuolella, meiltä löytyy ratkaisu! Mittaamme kuuluvuudet ja löydämme parhaiten toimivan operaattorin, ja vahvistamme signaalia sopivalla antennilla.

Meiltä saat kattavasti erilaiset antennit langattomaan tiedonsiirtoon. Vaikka olisit kuuluvuusalueen ulkopuolella, erikoisantenneillamme korjataan tilanne. Lisäksi hyvällä antennilla saadaan langattoman yhteyden tiedonsiirtonopeutta nostettua. Myös 3G ja 4G-verkon tiedonsiirtonopeus ja kantama kasvaa hyvällä antennilla. Jos haluat jakaa mokkulasi useammalle laitteelle, laitetaan langaton reititin ja saat 3G tai 4G-verkosta kodin kaikkiin laitteisiin netin. 4G-verkko laajenee koko ajan, ja esimerkiksi mökilläsi saattaa olla nopea 4G-verkko tietämättäsi. Ota yhteyttä, niin selvitämme asian!

 

Maksu-tv-kanavat

CANAL DIGITAL ja VIASAT -maksu-tv:n saat kätevimmin kotiisi Digita Pro – sekä DNA:n VHF Pro -asentajaltasi. TOTO-tv-apu ja -asennus löytyy myös meiltä!

Laitetaanko sinulle satelliitti-antenni? Satelliittiantennilla saat lukuisia ilmaisia kanavia, riippuen satelliitista johon se suunnataan. Lisäksi satelliitin kautta pääset katsomaan HD-kanavia, edellyttäen että sinulla on tai hankit HD-Digiboksin. Muista, että parhaan maksutv-tarjonnan saat satelliitin kautta. Satelliitin kautta saat esimerkiksi kattavimman lastenohjelma- ja erotiikkatarjonnan kotiisi. Satelliitilla voidaan ottaa myös peruskanavat, jos maanpäällinen digitv-peitto ei yllä luoksesi.

Jos rakennat uutta kotia tai remontoit vanhaa, varaudu kaapeloinnissasi siihen, että haluat joskus sateliitti-antennin. Satelliitti-antennin asentaminen ei ole enää nykyään rahasta kiinni!

 

Tietoliikenneasennukset

Toteutamme:

 • Kupariverkot
 • Valokuituverkot
 • Valokuituhitsaukset ytimen mukaan kohdistavalla koneella

 

Internet ja lähiverkko

Langattomat internet yhteydet ovat tätä päivää. Me autamme valitsemaan oikean yhteyden, joka varmasti toimii. Autamme myös asentamaan ja korjaamaan yhteyden sekä laitteet. @450, 3G, Wimax tai Wlan, olipa yhteystapasi mikä tahansa, me autamme!

Nykyajan kotona on monta laitetta jotka haluavat kytkeytyä verkkoon. Jos olet päästäsi pyörällä kaiken tämän keskellä, me pelastamme! Pelikonsolit, tietokoneet, digiboksit, tv:t… kohta kaikissa kodin laitteissa on verkkoliitäntä. Verkkoon voit kytkeytyä langattomasti tai langallisesti. Rakennetaan kotiisi langaton tai langallinen lähiverkko, salataan se kunnolla ja liitetään laitteet. Digikoti on valmis!

Langaton lähiverkko helpottaa arkea. Jos esimerkiksi kotonasi on monta tietokonetta, voidaan ne kaikki laittaa tulostamaan yhteen tulostimeen joka on työhuoneessa. AntenniNeuvoselta saat antennit, joilla saadaan netti vaikka rantasaunalle langattomasti. Tai ehkä haluat netin autotalliin? Entä olisiko kesäaamuna mukava juoda kahvit terassilla ja lukea samalla uutiset netistä?

 

Ajoneuvoasennukset

Asennamme kaikki ajoneuvojen lisälaitteet kuorma-auto tietokoneesta veneen navigointi ja viihdejärjestelmiin. Pakettiin pistetään myös nopeat nettiyhteydet!

 

Audio ja viihdejärjestelmät

 • Monihuone-audio
 • Kotiteatterit
 • Ammattiäänentoistosovellukset
 • Ravintoloiden valo- ja äänentoistotekniikka
 • Infonäytöt ja -järjestelmät
 • 3D-laitteistojen asennukset
 • Videotykkijärjestelmät

 

Valvonta

Suunnittelemme ja asennamme myös valvontajärjestelmiä. Mökille, kotiin, eläinsuojaan, navettaan, mitä ikinä tarvitseekaan suojata tai valvoa.

Useimmiten valvontakin onnistuu nykyaikana langattomasti. Saat ilmoituksen kännykkääsi, kun jotain on pielessä: ovi auki, ikkuna rikki, lämmöt tippuu, liikettä tapahtuu tai savua havaitaan. Lisäksi voit saada myös kuvia kohteesta puhelimeesi.

Voimme myös rakentaa järjestelmän, jolla saat live-videokuvaa haluaamasi paikkaan internetin tai lähiverkon kautta. Halutessasi saat kääntää kameraa ja zoomata sillä. Kaikki kamerat eivät tarvitse edes valoa, vaan ne toimivat pimeässä. Eläinsuojaan tälläinen valvonta on ihanteellinen. Kameran avulla voit valvoa mökkiäsi ja katsoa vaikka, millainen sää mökillä on.

Kerro, mitä haluat valvoa, ratkaisemme, miten valvonta toteutetaan!