Antennineuvonen.com asennuspalvelu

Toimintatapamme

Teemme asennustöitä suoraan kuluttajille, mutta myös yrityksille sekä alihankintana sähköalan yrityksille. Palveluumme luottavat muun muassa seuraavat yhteistyökumppanit: YLE, Digita, DNA, Canal Digital, Viasat, Infocare, pelika.net Oy ja Stora Enso. Käytämme asennustöissä uusia ja moderneja mittalaitteita sekä laadukkaita työkaluja, joilla varmistamme työn sujuvuuden aikaa haaskamatta. Lisäksi koulutamme itseämme jatkuvasti, jotta asiakkaamme hyötyisivät viimeisimmästä tietotaidosta. Vastaamme arjen pieniin haasteisiin sekä vaativiin projekteihin yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Antenniasennukset

Palveluihimme kuuluvat:

 • pientalot/yhteisantennijärjestelmät
 • harava-antenniasennukset
 • satelliittiasennukset
 • 4G-antennit

Haja-asutusalueen ratkaisut

Jos tv-kuva pätkii tai netti tökkii taajaman ulkopuolella, meiltä löytyy ratkaisu! Mittaamme kuuluvuudet ja löydämme parhaiten toimivan operaattorin, ja vahvistamme signaalia sopivalla antennilla.

Meiltä saat kattavasti erilaiset antennit langattomaan tiedonsiirtoon. Hyvällä antennilla saadaan langattoman yhteyden tiedonsiirtonopeutta nostettua myös kuuluvuusalueen ulkopuolella. Jos haluat jakaa internet-yhteyden useammalle laitteelle, laitetaan langaton reititin ja saat  4G-verkon kodin kaikkiin laitteisiin. 4G-verkko laajenee koko ajan, ja esimerkiksi mökilläsi saattaa olla nopea 4G-verkko tietämättäsi. Ota yhteyttä, niin selvitämme asian!

 

Maksu-tv-kanavat

CANAL DIGITAL ja VIASAT -maksu-tv:n saat kätevimmin kotiisi Digita Pro – sekä DNA:n VHF Pro -asentajaltasi.

Laitetaanko sinulle satelliitti-antenni? Satelliittiantennilla saat lukuisia ilmaisia kanavia, riippuen satelliitista johon se suunnataan. Lisäksi satelliitin kautta pääset katsomaan HD-kanavia, edellyttäen että sinulla on tai hankit HD-Digiboksin. Muista, että parhaan maksutv-tarjonnan saat satelliitin kautta. Satelliitin kautta saat esimerkiksi kattavimman lastenohjelma- ja erotiikkatarjonnan kotiisi. Satelliitilla voidaan ottaa myös peruskanavat, jos maanpäällinen digitv-peitto ei yllä luoksesi.

Jos rakennat uutta kotia tai remontoit vanhaa, varaudu kaapeloinnissasi siihen, että haluat joskus sateliitti-antennin. Satelliitti-antennin asentaminen ei ole enää nykyään rahasta kiinni!

 

Tietoliikenneasennukset

Toteutamme:

 • Kupariverkot
 • Valokuituverkot
 • Valokuituhitsaukset ytimen mukaan kohdistavalla koneella

 

Internet ja lähiverkko

Langattomat internet yhteydet ovat tätä päivää. Me autamme valitsemaan oikean yhteyden, joka varmasti toimii. Autamme myös asentamaan ja korjaamaan yhteyden sekä laitteet. @450, 3G, Wimax tai Wlan, olipa yhteystapasi mikä tahansa, me autamme!

Nykyajan kotona on monta laitetta jotka haluavat kytkeytyä verkkoon. Jos olet päästäsi pyörällä kaiken tämän keskellä, me pelastamme! Pelikonsolit, tietokoneet, digiboksit, tv:t… kohta kaikissa kodin laitteissa on verkkoliitäntä. Verkkoon voit kytkeytyä langattomasti tai langallisesti. Rakennetaan kotiisi langaton tai langallinen lähiverkko, salataan se kunnolla ja liitetään laitteet. Digikoti on valmis!

Langaton lähiverkko helpottaa arkea. Jos esimerkiksi kotonasi on monta tietokonetta, voidaan ne kaikki laittaa tulostamaan yhteen tulostimeen joka on työhuoneessa. AntenniNeuvoselta saat antennit, joilla saadaan netti vaikka rantasaunalle langattomasti. Tai ehkä haluat netin autotalliin? Entä olisiko kesäaamuna mukava juoda kahvit terassilla ja lukea samalla uutiset netistä?

Audio ja viihdejärjestelmät

 • Monihuone-audio
 • Kotiteatterit
 • Ammattiäänentoistosovellukset
 • Ravintoloiden valo- ja äänentoistotekniikka
 • Infonäytöt ja -järjestelmät
 • 3D-laitteistojen asennukset
 • Videotykkijärjestelmät

 

Valvontakamerat

Suunnittelemme ja asennamme valvontakamerajärjestelmät. Mökille, kotiin, eläinsuojaan, navettaan, mitä ikinä tarvitseekaan suojata tai valvoa.

Useimmiten valvontakin onnistuu nykyaikana langattomasti. Voit seurata valvontakameroita älypuhelinsovelluksella tai tietokoneen kautta.

Kerro, mitä haluat valvoa, ratkaisemme, miten valvonta toteutetaan!